Onze workshops

Wij bieden verschillende freerun workshops aan. In de workshops maak je kennis met de sport en leer je de basis van freerunning. Bijvoorbeeld waar de sport precies om draait en wat je moet doen om een echte freerunner te worden. Iedereen is een freerunner. OneMovement helpt je om de freerunner in jou te ontdekken. We are building a strong generation!

Basics-workshop

75 Eenmalig
  • In deze enkele workshop maak je kennis met de basisvaardigheden van freerun. Denk hierbij aan een precision, speedstep en parkourrol. Je leert een stukje geschiedenis van de sport en ervaart wat het is om een freerunner te zijn. Het is een intensieve workshop: het doel is om veel te bewegen en freerunbewegingen te leren kennen.

3-delig workshoppakket

210 Eenmalig
  • In deze driedelige freerunworkshop leren aankomende freerunners de basisvaardigheden van het freerunnen. Het accent ligt op het breken van je val, veilig over een obstakel komen met verschillende vaults en verschillende sprongen maken. Deze drie verschillende accenten komen steeds terug in een leuke vorm. De intensiviteit ligt erg hoog: je bent veel in beweging