Freerunles Rotterdam-Oost, Oosterflank

Wat leuk dat je interesse hebt in freerunning. Ook in Rotterdam-Oost, Oosterflank zijn we actief met freerun lessen in een veilige indooromgeving. Komt jouw kind kennismaken met onze OneMovement community?

Lestijden
✅ Vrijdag 16:00 – 17:00 Leeftijd 7 – 9
✅ Vrijdag 17:00 – 18:00 Leeftijd 7 – 9
✅ Vrijdag 18:00 – 19:00 Leeftijd 10 – 12
✅ Vrijdag 19:00 – 20:00 Leeftijd 12+ en gevorderd

De locatie
De freerun lessen in de wijk Oosterflank worden gegeven in de gymzaal aan de Adenstraat 25. We hebben met deze gymzaal in Rotterdam-Oost een veilige binnenlocatie te pakken. De ideale plek om freerun te leren.

De trainer
In de gymzaal in Oosterflank staat een ervaren en gecertificeerde trainer klaar om les te geven. Trainer Laurens Hofman is zelf al 11 jaar actief in de freerunsport, doet mee aan freerunwedstrijden op het hoogste niveau en is gecertificeerd instructeur. Lees meer over Laurens Hofman.

Wat leer je tijdens een freerunles?
De basis van freerunnen is sprongen maken, obstakels trotseren en rollen. Hier beginnen we mee. Denk aan een vault maken over een kast en springen van bank naar bank. Als je kind dit beheerst, kan het echte werk beginnen. Salto’s en grote sprongen bijvoorbeeld. Goed om te weten: de sprongen, rollen en salto’s worden altijd eerst geoefend met matten. Iedereen beweegt op zijn of haar eigen niveau en manier. Weerbaarheid, respect, discipline en vrijheid staan centraal in onze lessen.

Leren freerunnen?
Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan Bij OneMovement.