Freerunles Krimpen aan den IJssel

Wat leuk dat je interesse hebt in freerunning. Ook in Krimpen aan den IJssel zijn we actief met freerun lessen in een veilige indooromgeving. Komt jouw kind kennismaken met onze OneMovement community?

Lestijden
✅ Maandag 17:00 – 18:00 Leeftijd 7 – 9 jaar
✅ Maandag 18:00 – 19:00 Leeftijd 10 – 15 jaar

De locatie
De freerun lessen in Krimpen aan den IJssel worden gegeven in de gymzaal aan de Groenendaal 5. We hebben met deze gymzaal in Krimpen aan den IJssel een veilige binnenlocatie te pakken. De ideale plek om freerun te leren.

De trainer
In de gymzaal in IJsselmonde staat een ervaren en gecertificeerde trainer klaar om les te geven. Tristan heeft al 10 jaar ervaring met freerunnen. Zijn expertise zit hem in het twisten, ze noemen hem ook wel de twist-master. In de 3 jaar waarin hij andere leert freerunnen heeft hij al heel veel kinderen kunnen helpen met sprongen, tricks, spins en flips!

Wat leer je tijdens een freerunles?
De basis van freerunnen is sprongen maken, obstakels trotseren en rollen. Hier beginnen we mee. Denk aan een vault maken over een kast en springen van bank naar bank. Als je kind dit beheerst, kan het echte werk beginnen. Salto’s en grote sprongen bijvoorbeeld. Goed om te weten: de sprongen, rollen en salto’s worden altijd eerst geoefend met matten. Iedereen beweegt op zijn of haar eigen niveau en manier. Weerbaarheid, respect, discipline en vrijheid staan centraal in onze lessen.

Leren freerunnen?
Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan Bij OneMovement.