We kunnen weer bijna binnen freerunnen!

Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie geweest over het COVID-19 virus en de maatregelen die getroffen zijn om verspreiding van het virus tegen te gaan. In deze persconferentie is er gesproken over ”stap 2” van de versoepelingen. Bij deze stap zal ook de binnensport weer geopend worden en zullen al onze freerunlessen weer binnen worden gegeven!

Vanaf half december is de binnensport al gesloten (en zo al onze freerunlocaties), al 5 maanden hebben we de freerunlessen niet kunnen doen zoals we dat normaal gesproken altijd doen. Gelukkig hebben we met alternatieve buitenlessen; eerst in het zuiderpark en daarna op elke locatie bij een spot in de wijk toch nog freerunlessen kunnen aanbieden.

Het was voor iedereen, ook voor ons veel aanpassen, regelen en creatief zijn. Gelukkig hebben jullie laten zien echte freerunners te zijn en alle obstakels als mogelijkheden gezien.

Aanstaande maandag 17 mei ’21 krijgen we van de overheid te horen of we daadwerkelijk weer binnen mogen freerunnen. Als we dan groen licht krijgen zullen we er alles aandoen om de week erna weer alle freerunlessen binnen te geven. Dat zal dan 24 mei zijn. Natuurlijk gaan wij proberen om alle lessen op dezelfde tijd te krijgen, zodat alleen de locatie voor jullie veranderd en niet de tijd. Als het zover is en er aanpassingen definitief doorgevoerd worden, zullen we jullie natuurlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Geniet nog even van laatste buitenlessen en dan hebben we een mooi vooruitzicht om het seizoen binnen af te sluiten.