Special freerunles

Special freerunning

OneMovement heeft een speciaal aanbod freerunlessen voor kinderen met een beperking, deze beperking kan mentaal of fysiek zijn. Veel kinderen die naar het speciaal onderwijs gaan vinden het moeilijk om in grote groepen te sporten, omdat ze meer aandacht nodig hebben dan anderen. Wij vinden het belangrijk dat ook deze kinderen kunnen leren freerunnen en een plek kunnen vinden waar ze kunnen freerunnen.

De locatie

De les wordt gegeven in Rotterdam in de wijk IJsselmond, elke donderdag om 16:00-17:00 in de gymzaal Rekerdijk 6. De groep zal niet groter worden dan 10 deelnemers, zodat er genoeg aandacht is voor elke freerunner.

De trainer

Trainer Laurens zal de trainingen verzorgen. Hij beoefent al meer dan 10 jaar de sport en heeft al 5 jaar lang ervaring met lesgeven. Hij vind het een super leuke nieuwe uitdaging om ook deze doelgroep een plek aan te bieden waar ze kunnen leren freerunnen.

Wil je meer weten of Laurens? Lees hier meer.

Sport MEE

Dit aanbod is tot stand gekomen door de organisatie sport MEE Rotterdam. Zij zijn expert in aangepast sporten, doen veel met sportbemiddeling en adviseren daarbij mensen met een beperking om hun problemen zo goed mogelijk op te lossen met als doel om hierdoor beter mee te doen in de samenleving. OneMovement heeft goede contacten met sport MEE en adviseren ons om het aanbod zo goed mogelijk neer te zetten voor iedereen. Check hun website hier.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Wil je gebruik maken van deze les of wil je een keertje kijken of deze les echt wat voor jou is? Dan kan je je aanmelden door een proefles aan te vragen op de website en dan zien we jou graag! Meld je hier aan.

Elke situatie is uniek en elke kind is anders. Je kan altijd eerst even contact opnemen met ons, dan bekijken we of deze les echt wat voor jou is!