Op 24 maart 2023 gaf de freerunclub One Movement een onvergetelijke show tijdens de opening van het nieuwe sportpark in Krimpen aan den IJssel.  De show was een groot succes en vooral de kinderen waren enthousiast. Het was geweldig om te zien hoe de freerunners hun unieke trucs deden en het publiek daarmee vermaakten.

Het was ook erg bijzonder dat we zelfs de kans kregen om een flip te doen over de wethouder van de gemeente. Dit was een geweldige ervaring voor de club en het publiek vond het fantastisch om te zien. Er was een geweldige sfeer en iedereen was enthousiast over de show.

One Movement is niet alleen een club die bekend staat om hun inspirerende aanpak, maar ze willen ook graag anderen helpen en motiveren om hun grenzen te verleggen door middel van freerunning. Ze bieden trainingen en workshops voor beginners en gevorderden. Bij One Movement ontmoet je ook andere mensen die dezelfde passie hebben. Als je geïnteresseerd bent in freerunning en wil leren hoe je zelf trucs kan doen, dan is One Movement een goede club om lid van te worden.

De freerunshow tijdens de opening van het sportpark liet zien hoe sport mensen kan inspireren en motiveren om hun grenzen te verleggen. Bij One Movement gaat het niet alleen om fysieke kracht, maar ook om mentale kracht, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.