OneMovement shop is geopend!

De corona crisis heeft de freerunning lessen natuurlijk hard getroffen. Er is in de hele maand januari 2021 geen een les geweest. Dit vinden we natuurlijk super jammer, wij missen jullie en het lesgeven heel erg. Ik denk dat jullie er ook wel een beetje klaar mee zijn om heel de dag thuis te zitten en dat je je vrienden/vriendinnen bijna niet meer kan zien.

Er is niks aan te doen en in plaats van achterover leunen en klagen kunnen we beter in actie komen om er het beste van te maken. ? Wij hadden al heel lang het idee om een eigen kledinglijn te maken voor onze leden en misschien wel andere freerunners. Alleen doordat we het zo druk hadden met de lessen kregen we het niet voor elkaar om alles uit te zoeken en op te zetten. Nu de lessen niet meer door mochten gaan hadden we opeens veel meer tijd voor andere dingen, zoals het opzetten van een kledinglijn en een webshop!

Het is ons gelukt om een prachtige webshop te maken en die te vullen met verschillende hoodies en shirts. Zodat jullie tijdens de les (of ergens anders) lekker kunnen trainen in een freerun T-shirt of een freerun hoodie. Ik zou het echt heel tof vinden als je een kijkje neemt in de shop en als er wat leuks voor je tussen zit iets te bestellen!

Dit idee om freerun kleding is geïnspireerd door een freerun kledingmerk waar ik zelf heel erg fan van ben. De kleding van team farang, zij maken unieke freerun kleding en komen elk seizoen weer met een nieuwe collectie. Het hoofdkwartier van FARANG zit helaas helemaal in Bangkok, waardoor je lang moet wachten en je veel verzendkosten moet betalen. Ook hebben ze niet echt kleding voor kinderen, dat is natuurlijk super jammer. Ik vind het juist tof om te zorgen dat de kids al vroeg verliefd worden op de sport en zo door blijven gaan met freerunnen!

We hebben nu de eerste kleding gemaakt en we hopen dit steeds weer uit te breiden met nieuwe kleding en nieuwe designs. Wij willen natuurlijk ook voorzien en andere kledingstukken. Om de zoveel tijd gaan we ons assortiment vernieuwen. Zodat er altijd als je nieuwe kleding nodig hebt er wel wat voor je tussen zit ?

Neem een kijkje in de shop en laat me weten wat je er van vind! Feedback is altijd welkom, misschien heb je zelf wel een cool idee voor een vet freerun T-shirt, dan horen wij dat natuurlijk graag!