Nieuwe Lessen in Schiebroek

Freerunlessen op maandag in Schiebroek 

De lessen in Schiebroek aan de Wilgenplaslaan zijn heel erg populair. Heel veel kinderen waren opzoek naar een plek waar ze konden freerunnen. Dit resulteerde al snel in 5 groepen achter elkaar! Omdat wij niet willen werken met wachtlijsten of dergelijke gaan we 2 nieuwe groepen starten in Schiebroek. Deze lessen zullen worden gegeven op de maandag. Zodat alle kids die een plek zoeken alsnog kunnen gaan freerunnen!

Nieuwe groepen

Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen een plek te bieden waar ze kunnen leren freerunnen! Daarom gaan we nog 2 groepen starten op de locatie wilgenplaslaan 196, deze lessen zullen worden gegeven op maandag.

Iedere maandag:
16:00-17:00 Leeftijd 7-9
17:00-18:00 Leeftijd 10-12

Covid maatregelen

Door de Covid situatie kunnen we momenteel helaas geen lesgeven. Op de route kaart uit de lockdown staat dat de binnensport straks als eerste wordt geopend voor onze doelgroep. Om te zorgen dat we direct aan de bak kunnen als we weer mogen kan je je nu alvast aanmelden voor een gratis proefles. We verwachten dat we 8 maart 2021 kunnen starten met de lessen, mocht dat toch anders zijn dan laten we het natuurlijk weten!

Aanmelden

Meld je even aan dat je interesse hebt in de gratis proefles. Wij weten dan hoeveel kids er komen en kunnen jou op de hoogte houden van de lessen! Aanmelden kan via het formulier onderaan de pagina.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien!