Kinderfeestje – Freerun Party

Jarig geweest?

Als je jarig bent geweest wil je natuurlijk het leukste kinderfeestje ooit geven. Je wilt dat iedereen jouw feestje natuurlijk zo leuk vond dat ze het er nog jaren over hebben. Hoe vet zou een freerunparty zijn!?! Een feestje waarbij je leert hoe je moet freerunnen en hoe je dit het beste buiten of binnen kan doen. Je leert alle basis bewegingen zodat je in je vrije tijd vette freerun ‘runs’ kunt maken.

Een coole party

Naast dat bewegen gezond is, is een freerunkinderfeest erg uitdagend en stoer. Je wordt uitgedaagd om je grenzen op te zoeken en te verleggen met stoere sprongen en vette freerunbewegingen. Je leert hoe je veilig van een hoog obstakel kan afspringen, springen van obstakel naar obstakel en hoe je makkelijk een obstakel kan trotseren met een vault. Als je dit allemaal kan, gaan we er flow aan toevoegen en gaan we proberen zo mooi mogelijk het parcours over te gaan. Aan het einde van het feestje kunnen jullie allemaal een vette run maken.

De locatie

De feetjes kunnen binnen en buiten worden gegeven. Een freerunfeest is natuurlijk supertof in een freerunpark. Deze freerunparken zijn te vinden in het Schollebos (Capelle aan den IJssel), Rotterdam Crooswijk en Rotterdam Zuiderpark. (lees meer) Deze parken zijn totaal ingericht om te freerunnen. Hier valt dan ook een heleboel te leren. Is het niet mogelijk om naar een van den parken te komen? Dan kijken we of er een geschikte locatie is bij jou in de buurt. Dit kan een park of een speeltuin zijn. Het enige wat nodig is, zijn een aantal geschikte obstakels om er een onvergetelijke dag van te maken.

De feestjes kunnen ook worden gegeven op een OneMovement indoor locatie, deze kan je vinden op de website onder het kopje lessen. Bij de indoor feestjes is er net iets meer mogelijk om flips te leren, omdat hier matten aanwezig zijn om je val te breken.

Flips

Oké, het klinkt leuk, maar is het ook veilig? De feestjes worden begeleid door een echte sportdocent. Naast dat het een sportdocent is, beoefent hij zelf ook de sport freerunning. De docent weet precies hoe freerunbewegingen en nieuwe tricks veilig kunnen worden aangeleerd. Daarnaast kan hij vertellen hoe je het beste over je angst heen kan komen. Tijdens het feestje zal hij natuurlijk ook motiveren door vette flips te laten zien. Zoals een backflip, sideflip, frontflip of een cork. Deze vette tricks maakt het feest nog spectaculairder!

Foto’s en video’s

Dit feest wil je natuurlijk voor altijd vastleggen en delen met iedereen op social media. Het is mogelijk om foto’s en video’s te laten maken door een professionele fotograaf. Na afloop van het feest krijg je de foto’s of de aftermovie opgestuurd.

Yeah! Ik wil een freerunfeestje!

Ben je enthousiast geworden en wil je een onvergetelijk freerunfeestje organiseren? Dan gaan we dat regelen! Klik hier voor de prijzen hier.

Wil je een freerunfeestje aanvragen?

 Aanvragen