Het Jeugdfonds Sport en Cultuur

Rond komen

Veel mensen in Nederland hebben moeite om rond te komen, dit kan verschillende oorzaken hebben. Gelukkig is er al veel voor deze mensen geregeld. Toch is vaak een sportabonnement een van de eerste dingen waar op bezuinigd wordt. Maar is dit eigenlijk wel nodig?

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur erkend het probleem dat veel mensen in Nederland moeite hebben met rond komen. Zij hebben besloten er wat aan te doen. Zo betalen zij de contributie voor de sportgelegenheid en eventuele benodigdheden om de sport uit te voeren. Helemaal hartstikke mooi!

Aangesloten bij Jeugdfonds

Onze club OneMovement is aangesloten bij het Jeugdfonds, dit betekend dat wanneer jij in aanmerking komt voor het Jeugdfonds je dit kan aanvragen en je de contributie niet hoeft te betalen. Zorgeloos freerunnen!

Hoe werkt het?

Je wilt freerunnen, maar hebt geen geld om de contributie te betalen, hoe kan je dan toch lid worden?

Als je langs komt voor een proefles krijg je aan het einde van de les de ouderkaart mee, deze moet ingevuld en gecontroleerd worden door een intermediair. De Intermediair kan bijvoorbeeld een jongerencoach of gymdocent zijn. Als je nog geen intermediair hebt dan helpen wij je altijd met het zoeken naar de juiste intermediair.

Wanneer de aanvraag is goedgekeurd, kan je een heel jaar zorgeloos freerunnen!

Ik wil freerunnen!

Freerunnen kan op de 3 verschillende locaties van OneMovement. Krimpen aan den IJssel, Oud-Mathenesse, Rotterdam en IJsselmonde, Rotterdam. KLIK HIER om je aan te melden voor een gratis proefles.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!