Freerunning workshop op scholen

Freerunning workshop op scholen

Elke week geven we freerunlessen voor al onze leden. We leren hoe jullie echte professionele freerunners worden. Alleen nog niet iedereen die weet wat freerunning is en hoe het precies werkt. De sport is nog niet zo groot dat iedereen het wel eens een keer gedaan heeft.

Freerun workshops door heel Nederland

Wij geven daarom ook workshops op scholen, zodat iedereen in ieder geval de basis van het freerunnen leren. Wij hebben in de afgelopen jaren op verschillende scholen in Rotterdam workshops gegeven. Naast Rotterdam ook in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Dordrecht, Vlaardingen en andere delen van Nederland. Hoe tof zou het zijn als wij bij jullie tijdens de gymles freerunning zouden geven!?

Wat doen we tijdens een workshop?

Tijdens de workshop leren wij wat freerunnen is, waar en hoe je het kan doen. We beginnen bij het begin. Hoe is freerunning ontstaan? Waar komt het vandaan? Wie heeft zoals cools ooit kunnen bedenken.

We leren de basis van het freerunnen aan. Hij spring je, hoe land je, hoe kan je makkelijk over moeilijke obstakels heen komen. En natuurlijk leren we ook hoe je moet vallen. Heel belangrijk is dat weet hoe je moet vallen, zodat je geen blessures oploopt. We zorgen natuurlijk wel dat jullie op een veilige manier leren freerunnen.

Een groot onderdeel van freerunning is hoe je met je angsten omgaat en hoe je deze kun overwinnen. Hier zullen we daarom ook aandacht aan besteden.

De Freerunworkshops geven we voornamelijk in de gymzaal en we maken gebruik van matten, kasten, banken etc.

Voor wie zijn de workshops

We geven Freerunworkshops voor de basisschool en Middelbare school, maar ook andere doelgroepen zoals het speciaal onderwijs of praktijk onderwijs. Wij passen de workshop altijd aan op de doelgroep. Zodat het voor iedereen uitdagend, leuk en veilig is.

Het is een toffe manier om lekker te bewegen en je grenzen te verleggen!

Ik wil een workshop voor mijn school

Je kunt kiezen voor een eenmalige workshop of voor een 3-delige workshop. De eenmalige workshop is een kennismaking workshop met de sport. We leren je de basic. Tijdens de 3-delige workshop gaan we iets verder en leren we naast de basics ook een aantal vette freeruntricks!

Je kunt een workshop hier boeken. Mocht je vragen hebben kan je altijd contact opnemen via: contact@onemovement.nl