Freerunning voor 13+

Freerunning voor 13+

Ben je 13 jaar of ouder? Leer freerunnen! Dit jaar ben ik veel jongeren tegengekomen die willen freerunnen, maar geen plek kunnen vinden om het te leren of bij elkaar te komen om samen te freerunnen. Er zijn nog niet heel erg veel plekken waar je kan leren freerunnen voor deze doelgroep. Om deze reden gaan we starten met 2 nieuwe 13+ groepen. Voor jongeren die op de middelbare school zitten en een plek zoeken waar ze kunnen leren freerunnen! De twee groepen zullen worden gestart in IJsselmonde en in Hillgersberg-Schiebroek.

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?

Hillgersberg-Schiebroek
Wilgenplaslaan 196, Rotterdam
Elke woensdag 19:30-20:30

IJsselmonde
Rekerdijk 6, Rotterdam
Iedere donderdag 19:00-20:00

Vragen?

Chat via whatsapp klik hier

Bekijk onze lessen! 

Freerunnen met je leeftijdsgenoten

Het is natuurlijk veel leuker om met je leeftijdsgenoten te trainen. Wij bieden nu een tijdje freerunlessen aan voor kinderen van 7-9 en 10-12. Wij gaan ons aanbod uitbreiden met een 13+ groep, omdat ik merk dat er veel freerunners zijn die het al wel doen, maar geen aansluiting vinden tussen jongeren kinderen en dit begrijp ik ook natuurlijk. De belevingswereld is natuurlijk heel anders en jij bent waarschijnlijk motorisch verder ontwikkeld, dit wil zeggen dat je gewoon beter bent dan de jongere kinderen. ?Iedereen heeft ook al een beetje ervaring in de sport en die moeten wij natuurlijk met elkaar delen, zodat we allemaal betere freerunners worden.

Freerun community

De freerun community groeit heel erg in Rotterdam en komen steeds meer nieuwe freerunners bij. Dit is natuurlijk super mooi, want hij meer freerunners hoe beter! Het leukste in natuurlijk om met elkaar te trainen. OneMovement kent veel freerunners in en rondom Rotterdam, inmiddels hebben we een aardig netwerk en jij kunt gebruik maken van dit netwerk om andere freerunners te vinden om mee te trainen. Hoe beter wij elkaar kunnen vinden om samen te trainen hoe beter we worden. Samen staan we sterk en worden we ook sterker! We delen filmpjes en video’s op Instagram en daar laten we ook weten als er trainingen zijn waar jij aan mee kunt doen!

Freerun evenementen

OneMovement organiseert ook freerun jams en freerun wedstrijden. Als je lid bent van OneMovement kan je deelnemen aan alle jams en ook andere jams die in de buurt worden gehouden worden gedeeld op social media, zodat je er geen een mist. We vinden het belangrijk dat de community elkaar versterkt en dat we zo alle freerunners bij elkaar brengen.

Samen komen we verder

Freerunnen is een groot leerproces, elke keer worden we beter, springen we verder, doen we nieuwe salto’s en vinden we weer nieuwe challenges. Als we bij elkaar komen om te trainen en onze ervaring te delen trekken we elkaar op en worden we allemaal betere freerunners. Dit is natuurlijk wat we allemaal willen.