Freerunning in Hillesluis

Freerunning

Bij freerunning gaat erom om zo creatief mogelijk om te gaan met je omgeving en zo van punt A naar punt B te bewegen. Je daagt jezelf uit om zo mooi mogelijke bewegingen over obstakels uit te voeren. Je kan hierbij denken aan verschillende sprongen, salto’s en schroeven.

Dit klinkt allemaal heel erg heftig en moeilijk, maar daar hoef je niet bang voor te zijn, de lessen worden op ieders niveau aangepast. We beginnen altijd bij de basis en proberen iedereen op zijn eigen niveau uit te dagen. Lees meer.

Doelgroep

  • Leeftijd 7-9
  • Leeftijd 10-12

Freerunning in Hillesluis

Vanaf half maart gaan we starten met een nieuwe locatie in Hillesluis. We hebben verschillende locatie’s door Rotterdam heen. Een tijd was hier een andere partij die freerunning aanbod. Helaas zijn zij ermee gestopt, daarom hebben mensen uit de wijk of OneMovement freerunning wil gaan aanbieden in de wijk. Dit willen we en gaan we ook doen!

De les zal worden gegeven op vrijdag.

Adres:               Hillevliet 96, Rottedam
Trainingsdag:  Vrijdag
Tijd:                   17:00-18:00

Covid maatregelen

Door de Covid situatie kunnen we momenteel helaas geen lesgeven. Op de route kaart uit de lockdown staat dat de binnensport straks als eerste wordt geopend voor onze doelgroep. Om te zorgen dat we direct aan de bak kunnen als we weer mogen kan je je nu alvast aanmelden voor een gratis proefles. We verwachten dat we  12 maart 2021 kunnen starten met de lessen, mocht dat toch anders zijn dan laten we het natuurlijk weten!

Aanmelden

Meld je even aan dat je interesse hebt in de gratis proefles. Wij weten dan hoeveel kids er komen en kunnen jou op de hoogte houden van de lessen!

Ik hoop jullie allemaal snel te zien!