Freerunles in Oosterflank

Freerunles

Vanaf  september geeft OneMovement freerunles in Oosterflank, Rotterdam-Oost. De les zal elke vrijdag 15:30-16:30 plaatsvinden, alle kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar zijn welkom. De lessen worden gegeven door een ervaren en gecertificeerde trainer in een veilige indoor locatie. Ideaal voor als je begint met freerunnen. De lessen worden zo gegeven dat iedereen op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd, dus heb je al enige ervaring met freerunning dan is dit ook een geschikte locatie voor jou!

De trainer

De training wordt gegeven door Laurens Hofman. Hij geeft al 5 jaar freerun trainingen en traint zelf al bijna 10 jaar. Lees meer over Laurens Hofman.

De locatie

De lessen worden gegeven in de gymzaal Adenstraat 25. De gymzaal is een veilige plek om te leren freerunnen. De sprongen, rollen en salto’s worden altijd eerst geoefend met matten. De freerunlessen worden gegeven in de wijk Oosterflank.

Wat leer je tijdens een freerunles?

De basis van freerunnen zijn sprongen, obstakels trotseren en rollen. Hier zullen we ook mee beginnen. Je kan hierbij denken aan een vault over een kast heen maken. Springen van bank naar bank; de precision. Springen van een kast gevolgd door een parkourrol. Een zweefrol maken. Als je dit beheerst kan het echte werk beginnen. Je kan hierbij denken aan salto’s en grote sprongen. Iedereen beweegt op zijn eigen niveau en manier.

Leren freerunnen?

Wil je nou altijd al leren freerunnen of wil je het gewoon een keer proberen? Bij OneMovement kan je altijd een gratis proefles aanvragen. Hiervoor kan je het proeflesformulier in vullen.