Freerunles in Krimpen aan den IJssel

Freerunles

Vanaf maandag 16 september biedt OneMovement freerunles aan in Krimpen aan den IJssel. De les zal iedere maandag van 18:30-19:30 worden gegeven in Gymzaal Groenendaal.

De trainer

Ik (Laurens Hofman) zal zelf de training geven. Ik heb 4 jaar ervaring in het geven van freerunlessen en ik beoefen 8 jaar de sport. Zelf ben ik geboren en getogen in Krimpen aan den IJssel, daarom vind ik het heel leuk om weer actief te zijn in de freerun community van Krimpen. Ik vind het leuk om mijn passie voor freerun door te geven aan anderen. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun grenzen op te zoeken en te verleggen, ieder op zijn eigen niveau. Meer weten over Laurens Hofman? klik hier.

Indoor freerunning

De les wordt in een indoor gymzaal gegeven. Dit is een goede en veilige manier om je tricks te oefenen. We trainen de tricks binnen in een veilige omgeving, zodat we de tricks helemaal beheersen en buiten kunnen uitvoeren.

Gratis Proefles

Vind jij freerun ook een toffe sport en zou jij een freerunles willen ervaren?

Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefles.