De freerunlessen gaan weer starten.

2021 is een beetje anders begonnen als een ander jaar. Doordat ons land weer op slot is gegaan en wij geen lessen meer mochten geven binnen hebben we heel veel lesmomenten gemist. Wij willen natuurlijk dat jullie zoveel mogelijk blijven freerunnen, het is gezond en natuurlijk super leuk. Een paar maanden niks doen is ook niet zo goed voor je progressie…

Lessen in het zuiderpark

De maand januari hebben we helemaal geen les gehad. In de maand februari hebben we de buitenlessen op zaterdag in het zuiderpark gegeven. Dit was echt voor de echte bikkels, omdat we een paar hele koude dagen hebben gehad.

Alle lessen starten weer!

Toch willen we weer zoveel mogelijk lessen weer gaan starten na de voorjaarsvakantie, omdat wij het belangrijk vinden dat jullie kunnen sporten en dat de progressie die we hebben gemaakt de afgelopen periode niet verloren gaat. De lessen zullen we net als vorig jaar geven op een locatie bij de gymzaal in de buurt. We zoeken een leuke spot op waar je goed kan freerunnen en daar geven we de les! Freerunnen is uiteindelijk ook een buitensport en door deze lessen kan je vaak goed zien dat er meer mogelijk is dan dat je denkt!

Informatie

Je krijgt deze week informatie over de lessen via Whatsapp. Hoe, wat en waar de lessen worden gegeven. Het kan zijn dat we een beetje moeten schuiven in de tijd en locatie, omdat het namelijk om 18:30 al donker wordt. Een aantal lessen zijn normaal gesproken na 18:30 en daarom zullen we een beetje moeten passen en meten in de planning, ik hoop dat jullie bereid zijn tot flexibiliteit!

Ik hoop dat we zoveel mogelijk kids blij kunnen maken met de lessen!

Heb je nog geen informatie gehad of heb je nog vragen?

Stuur mij gerust even een whatsappje!