Buiten trainingen in het zuiderpark!

Op zaterdag geven we vanaf een paar weken freerunlessen in het zuiderpark. Doordat we nog niet binnen mogen sporten moesten we uitwijken naar buiten. In april/mei hadden we een soort gelijke situatie, alleen toen was het iets mooier weer.

De eerste les was even een pilot om te kijken of het allemaal werkte en of er een goede les kon worden gegeven. De les was een groot succes en iedereen was super blij om elkaar weer te zien en lekker samen te trainen.

Het OneMovement Team is er helemaal klaar voor om nog een aantal lessen te geven in het zuiderpark. Het idee is om in ieder geval de lessen tot aan 2 maart te geven. Tot dan is de lockdown namelijk verlengt. Wij hopen dan op een versoepeling van de maatregelen en dat de binnensport weer is toegestaan, vanaf dan zullen alle lessen weer helemaal hetzelfde zijn als voor de 2e lockdown. Mochten er toch aanpassingen zijn dan laten we dat natuurlijk weten!

Ik vind het echt super leuk om te zien hoe de OneMovement community bij elkaar komt, leden vanuit heel Rotterdam en omstreken trainen opeens allemaal met elkaar. Geweldig om te zien hoe er nieuwe vriendschappen ontstaan en iedereen de zelfde passie deelt! Challenges worden bedacht, kids dagen elkaar uit en er wordt gewoon lekker samen plezier gemaakt.

We vinden het heel erg belangrijk dat iedereen die een plek zoekt om te freerunnen ook een plek kan vinden. Als je nog geen lid bent van OneMovement kan je je aanmelden voor een proefles en kan je gewoon aansluiten bij de buitenlessen! Ook tijdens de lockdown moeten kids zich kunnen ontwikkelen als freerunner!