Freerunles Rotterdam-Zuid, Pendrecht

Wat leuk dat je interesse hebt in freerunning. Ook in Rotterdam-Zuid Pendrecht zijn we actief met freerun lessen in een veilige indooromgeving. Komt jouw kind kennismaken met onze OneMovement community?

Lestijden
✅ Dindag 15:45 – 16:45 Leeftijd 7 – 9
✅ Dindag 16:45 – 17:45 Leeftijd 10 – 12

De locatie
De freerun lessen in de wijk Pendrecht Rotterdam-Zuid worden gegeven in de gymzaal aan de Krabbendijkstraat 238. We hebben met deze gymzaal in Pendrecht een veilige binnenlocatie te pakken. De ideale plek om freerun te leren. De lessen geven wij in samenwerking met de School Sportvereniging. Daar zijn wij erg trots op.

De trainer
In de gymzaal in Pendrecht Rotterdam-Zuid staat een ervaren en gecertificeerde trainer klaar om les te geven. Trainer Laurens Hofman is zelf al 11 jaar actief in de freerunsport, doet mee aan freerunwedstrijden op het hoogste niveau en is gecertificeerd instructeur. Lees meer over Laurens Hofman.

Wat leer je tijdens een freerunles?
De basis van freerunnen is sprongen maken, obstakels trotseren en rollen. Hier beginnen we mee. Denk aan een vault maken over een kast en springen van bank naar bank. Als je kind dit beheerst, kan het echte werk beginnen. Salto’s en grote sprongen bijvoorbeeld. Goed om te weten: de sprongen, rollen en salto’s worden altijd eerst geoefend met matten. Iedereen beweegt op zijn of haar eigen niveau en manier. Weerbaarheid, respect, discipline en vrijheid staan centraal in onze lessen.

Leren freerunnen?
Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan Bij OneMovement.