Terug de zaal in

Binnen freerunnen

Na het sluiten van de zalen heeft het erg lang geduurd voordat ze weer open mochten, maar gelukkig is het moment daar. Er mag weer binnen gesport worden! Alleen niet alle zalen mogen open; Sportbedrijf Rotterdam heeft besloten om een aantal zalen open te stellen. De andere zalen konden waarschijnlijk niet open, omdat ze niet aan de eisen voldeden.

Consequenties

Dit heeft helaas consequenties voor ons. Dit betekent dat er trainingen zijn waarvan de locatie en/of de tijd worden veranderd. Ik vind dit heel jammer, want ik begrijp dat het voor sommige van jullie lastig is qua planning. Als de verandering problemen oplevert, wil ik dus graag naar een oplossing zoeken.

Maatregelen

Helaas zijn we nog niet helemaal af van de maatregelen en zullen we rekening moeten houden met een aantal zaken:

 1. De zalen zijn gesloten voor publiek, ouders kunnen niet blijven kijken. Als u uw kind komt ophalen zult u buiten moeten wachten.
 2. Omkleden en douchen is nog steeds niet mogelijk, toiletbezoek zo beperkt mogelijk.
 3. Het wisselen van buitenschoenen naar sportschoenen vindt plaats op de daarvoor aangegeven plekken.
 4. Volg de looproutes in de zaal.
 5. Kom precies op tijd, als je te vroeg bent, zal je buiten moeten blijven wachten.
 6. Als er gewisseld moet worden, moet eerst iedereen buiten zijn voordat de andere groep naar binnen mag (locatie Hillegersberg-Schiebroek en IJsselmonde).

 

De locaties

 

 • Krimpen: Alles blijft het hetzelfde. 18:30-19:30 Groenendaal 5.
 • Oud-Matthenesse: De tijd wordt veranderd naar 18:30-19:30 en we hebben de zaal Coverstraat 15 toegewezen gekregen.
 • Nesselande: Alles blijft hetzelfde, hier gaan we nog even door met buiten trainen.
 • Hillegersberg-Schiebroek: De tijd wordt veranderd naar 15:30-16:30 leeftijd 7-9 en 16:30-17:30 leeftijd 10-12. We gaan trainen in de gymzaal wilgenplaslaan 196.
 • IJsselmonde: De tijd blijft hetzelfde, maar we hebben de zaal Oldenoord 77 toegewezen gekregen.

 

Alle info zal ook bij lessen staan.

 

Contact
Zeker met al deze veranderingen moeten we goed blijven communiceren. Komen de tijden/locatie niet meer uit omdat je verder moet reizen of de tijd niet aansluit op uw planning? Neem contact met mij op dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing!

Helpen?
Het is lastig met alle veranderingen, ook voor mij om alles zo goed mogelijk te regelen; de zalen moeten volledig worden gedesinfecteerd, de looproutes moeten in acht worden genomen, het wisselen moet gestaag verlopen etc. Als je wilt helpen onze freerunclub de beste van Nederland te maken, stuur me even een berichtje! Alvast bedankt.