Freerunles in Oud-Mathenesse

Freerunles

Sinds januari 2019 geeft OneMovement freerunlessen in Oud-Mathensse, Rotterdam. De lessen worden gegeven door een ervaren en gecertificeerde trainer. De lessen worden gegeven in een veilige indoor locatie. Ideaal voor als je begint met freerunnen.

De trainer

De training wordt gegeven door Laurens Hofman. Hij geeft al 4 jaar freerun trainingen en traint zelf al 8 jaar. Lees meer over Laurens Hofman.

De locatie

De lessen worden gegeven in een gymzaal aan de Bulgaarsestraat nr. 40. De gymzaal is een veilige plek om te leren freerunnen. De sprongen, rollen en salto’s worden altijd eerst geoefend met matten. Klik hier voor meer informatie over de locatie.

Wat leer je tijdens een freerunles?

De basis van freerunnen zijn sprongen,obstakels trotseren en rollen. Hier zullen we ook mee beginnen. Je kan hierbij denken aan een vault over een kast heen maken. Springen van bank naar bank. Springen van een kast gevolgd door een parkourrol. Een zweefrol maken. Als je dit beheerst kan het echte werk beginnen. Je kan hierbij denken aan salto’s en grote sprongen.

Leren freerunnen?

Wil je nou altijd al leren freerunnen of wil je het gewoon een keer proberen? Bij One movement kan je altijd een gratis proefles aanvragen. Hiervoor kan je het proeflesformulier in vullen.